Besøk av kjæresten :)

I helga har jeg hatt kjærestebesøk. Vi har hatt det kjempefint. I dag var vi på tur i Moldemarka, med nyinnkjøpt kart og greier. Vi kom oss av gårde litt seint, så det ble en tur til tusenårsvarden. Men været var fantastisk, og trivselen stor! 


Ellers har Karl Yngve ordnet og fikset ting for meg. Masse styr med datautstyr som ikke funka som det skulle, og kjøring hit og dit for å skaffe riktige bestanddeler. Jeg måtte bl.a konvertere til Windows igjen (fra Ubuntu) for å få det mobile bredbåndet til å funke. Men nå funker det som bare juling! Hurra! I tillegg kjøpte vi en ekstern DVD-brenner/spiller, så nå kan jeg se DVD'er på mini-pc'n min. Ikke verst! 


Vi lagde oss spaghetti og kjøttsaus til middag i dag. Mmmh! Karl Yngve er muligens litt lei av å bli fotografert på dette bildet...skjønner da ikke det? Hehe. Men alt i alt har vi hatt en super helg! 

Kos dere masse resten av søndagen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits