Litt fra den siste uka

Nå har jeg endelig tilgang til internett i Molde-leiligheten min, hurra! Fikk låne nett a en snill nabo, mens Karl Yngve jobber med å fikse mobilt bredbånd til meg. Tele2 er ikke veldig brukervennlige, altså. Og de på kundeservice kan ingen ting. Men billig var det. Jeg tenkte bare å blogge litt om hva jeg har gjort i det siste, og vise litt bilder. Jeg er nok en bildeblogger, ingen tvil om det ;)

At Molde er rosenes by er det heller ingen tvil om! 

Her er arbeidsplassen min, i alle fall den ene. Den andre er Knausen, ca 15 min sykkeltur fra der jeg bor. 


Forrige gang jeg var hjemme, knabba jeg dette blodharry perleforhenget som søstersen kjøpte seg en gang på 90-tallet. Nå har det kommet opp i inngangen til sovealkoven, og det blev ju riktit mysigt der inne ;)


Her er jeg på en ettermiddagstur på Tusenårsvarden. En fin tur, ikke veldig langt fra byen det heller. I bakgrunnen ser vi seilet, den lille hvite firkanten der. 


I helga var vi på besøk til James og Kristin for å se på det nye vidunderet, nemlig kattungen Isaac Newton. Her er den stolte kattefar med gullungen i armene. 


Mor får kos av Issac. 


På søndagen fikk vi besøk av Mari og Eivind, og etter hvert Ingrid. Her er det kattekosing på gang.  


Sinus ble med meg nedover til Molde på søndag kveld, og så sånn ca sånn ut hele turen. Ikke spesielt fornøyd, kan man vel si. Men nå har han funnet seg til rette, og koser seg ute i Molde om nettene. Det er sikkert spennende med nye busker å jakte i :)

I går var jeg på NFF-seminar i Kristiansund, og traff igjen Eline, Kristin og Marit fra fysiokullet vårt. Det var kjempekoselig! Her koser Eline og Kristin seg på kafé etter seminaret. 


Jeg og Marit. 

Ellers kan jeg informere om at jeg har begynt på ridekurs, og det er kjempegøy. Har ikke vært på kurs siden videregående eller noe, så det var bare å holde tunga rett i munnen og holde styr på begrepene. Heldigvis har jeg en kjempegod ridelærer som er veldig pirkete. Sånt lærer man av! 

Det kommer sikkert mer jevnlig oppdatering på bloggen framover, siden jeg i alle fall har ett stabilt nett å surfe på nå. Det er stas. Kos dere i helga! Det skal i alle fall jeg :)
Stikkord:

4 kommentarer

Idunn

04.sep.2010 kl.11:51

Jeg kommer til Molde første helga i oktober. Døves kulturdager, tjoho! ;)

04.sep.2010 kl.18:35

Stas! :)

Heidi H Rendal

04.sep.2010 kl.18:55

HÅHH! Blodharry forheng???!! Denne skatten fra Oslo City er faktisk en levning fra 2000-tallet. Rave on!

Helene

04.sep.2010 kl.19:52

2000-tallet! Jaha! Oslo City altså? Hæhæ. Men fint at jeg fikk bruk for det her da. Det liver opp en grå hybel ;)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits