Ukens kjole: Ingrid Riddervold Design

Tenkte jeg skulle reklamere litt for Ingrid Riddervold Design i dag. Jeg og Ingrid har kjent hverandre siden vi var 6-7 år, og jeg er veldig stolt over alt hun har fått til i løpet av det siste halvannet året. Produktene hennes finner du på Pryd på Bakklandet, eller på nettbutikkene epla og etsy. Der finner du også lommebøker, pennaler, øredobber og mye annet unikt. Du finner mer om det på Ingrid sin blogg: http://jippijei.blogg.no. Bildene her er hentet derfra.

Ingrid lager de søteste små barnekjoler i vidunderlige fargekombinasjoner at retro stoffer. Jeg synes denne er nydelig. Liker særlig det store rosa bølgebåndet nederst.


Denne er også kjempefin!


Under er det en samling av kjolene Ingrid har laget. Nesten så jeg blir litt verpesjuk her. Tenk å ha en liten prinsesse som kan ha på seg en av disse!Hvilken av kjolene likte du best? Jeg klarer nesten ikke å velge!

2 kommentarer

Ingeborg

31.aug.2010 kl.17:24

Jeg klarer ikke å velge en favoritt, men kjenner at jeg er litt stolt av å kjenne deg som kjenner henne! ;)

Ellen

01.sep.2010 kl.15:18

Regner med du skaffer en sånn til litj-keiksa når hun dukker opp utpå høsten..;)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits