Parfyme!For et par uker siden var jeg innom et parfymeri og kjøpte meg øyenskygge. Jeg fikk samtidig med meg noen parfymeprøver, og en av dem var denne, "Ed Hardy Hearts & Daggers", by Christian Audigier. Den er brukt opp nå, for jeg er blitt avhengig. Det spørs om jeg ikke må få kjøpt meg en sånn.

En annen Parfyme jeg liker godt er "Rose the one" fra Dolce & Gabbana. Den er deilig frisk, samtidig som den har litt tyngde. Også er Scarlett på reklamen. Det er også greit. Liker Scarlett :)Ellers elsker jeg "Miss Dior Cherie", selvsagt fra Dior. En klassiker. Synes dessuten promobildet er fantastisk!Jeg har innsett at jeg liker Eau de Parfyme best, og unngår eau de toilette. Det er ikke bevisst, men jeg tiltrekkes tydeligvis litt tyngre dufter, som varer litt lenger. Også til hverdags. Kanskje jeg begynner å bli voksen? (Aaargh!)

Hvilke parfymer liker du? Har du en favoritt?

4 kommentarer

Marte M. Høyland

23.aug.2010 kl.18:50

Mmmm... Coco Mademoiselle fra Chanel, J'adore fra Dior, Flowerbomb fra Viktor&Rolf... Lov å ha flere favoritter, ikke sant? =) Ser ut til at du trives i Molde - det er bra! Har lagt til bloggen din på "lista" mi, spennende å følge med på bryllupsforberedelsene etter hvert =) Si fra hvis du trenger tips underveis =) Klem.

Julie

23.aug.2010 kl.19:08

Den første er digg :) Kjempe god :)

Ha ein fin dag videre ;D

Lene Kristine : -)

23.aug.2010 kl.20:34

Den første ♥ Fin blogg : )

Helene

24.aug.2010 kl.15:33

Mange favoritter er herlig, Marte! Jeg kommer sikkert til å spørre om tips etter hvert! Du har jo en del peiling på temaet :)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits