Første uka i Molde som turnuskanditat

Da er første uka i turnus ferdig. Akkurat nå sitter jeg hjemme i Trondheim hos min kjære og skriver. Det tar nok enda en uke før jeg har nett i Molde. Men vi skal få til litt blogging likevel! 

Utsikt fra en knaus litt overfor huset mitt i Molde. Det er to gule hus på bildet. Det i nedre venstre hjørne er huset mitt :) Det er ganske koselig, faktisk. Gikk over mine forventninger i alle fall. Jeg har med en del stæsj fra Trondheim som skal gjøre det enda mer koselig.

Her har jeg vært på joggetur. I myra, vel og merke. Sånn kan det gå! Tok tre dager å tørke skoene. 


Utsikt fra Varden, Moldes mest kjente turmål.  Fra Varden ser man hele byen, og selvsagt hele fjellheimen (Sunnmørsalpene). Det tar 40 min å gå fra meg (i litt raskt tempo), så hvis noen har tenkt å komme på besøk i løpet av høsten, så kan vi kanskje ta en tur opp hit? 


På vei ned fra varden på onsdag fikk jeg plutselig følge av denne lille typen. 

Mjau mjau mjaaaaau! Han var tydeligvis ensom, og savnet folkene sine. Jeg måtte kose en del med ham, for jeg hadde litt katte-abstinens. Egentlig skulle Sinus bli med meg nedover i dag, men bilen vår skal på verksted, så da blir det buss. (Æsj, liker ikke buss). Tror ikke det er så lurt å ta med pus på bussen.
 
Det var en vakker katt, da. Håper han finner folkene sine. 

Ellers har jeg vært på kafé og grilling med de andre fysioturnusene og en gjeng med turnusleger. Har ikke tatt så mye bilder av det, fordi kameraet mitt er crap, og folk blir lei av at jeg prøver å få til verdens beste bilde. Men jeg skal prøve. Er jo artig å ha litt folk på bildene, så det ikke ser ut som jeg er DEN huleboeren. 

Min kjære har forresten bestilt en Iphone 4 til meg i bursdagspresang (Jeg har bursdag i dag, hurra for meg!). Den kommer om ca tre uker. Gleder meg ekstremt masse! 

Nå skal jeg ut og bli fotografert. Ha en strålende søndag! :)

4 kommentarer

Kristina

22.aug.2010 kl.16:13

Gratulerer så mye med dagen,kjære Helenemor! :) Håper du blir dullet bort av guttene dine, men ikke så mye at du ikke kommer tilbake til Molde i kveld. Jeg står klar på bussterminalen for å gi deg en stor bursdagsklem og kjøre pikkpakket ditt til "tunet" vårt :) Herlig blogg og herlige bilder,forresten!

A

22.aug.2010 kl.20:16

Gratulerer med dagen! Kose deg i Molde, har aldri vært der, men det blir nok bra.

Marièl

23.aug.2010 kl.15:49

Er bilen på verkstad??? Makan.

Ingeborg

24.aug.2010 kl.21:42

Altså... *kremt*... Det er ikkje BERRE Sunnmørsalpar du ser frå Molde! ;) Hehe, måtte berre seie det ;) Molde har fin utsikt. Du ser til dømes heim til meg :D Kos deg vidare!

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits