Ny serie: Ukens kjole!

Jeg har alltid elsket kjoler, gjerne store og flagrende. I denne nye spalten kommer jeg til å presentere en ny kjole hver uke, det være seg ballkjole, coctailkjole, strandkjole eller brudekjole. Det blir trolig en del av de sistnevnte. 

Jeg starter showet med en kjole fra den norske designeren Leila Hafzis bryllupskolleksjon, nemlig denne vakre saken: 


 Leila Hafzi fokuserer på organisk og etisk handel i sin kjoleproduksjon. Kjolene hennes er sett på Mischa Barton, Triana Iglesias og kona til Colin Firth. Og mange flere. Jeg finner ikke hva kjolene hennes koster, men de selges i alle fall i Bergen og Stavanger (se http://www.henne.no/376511/her-kjoper-du-norsk-design)

Hva synes du om Leila Hafzis kjoler? Er du like frelst som meg? 

5 kommentarer

Oda og Tuva

13.aug.2010 kl.13:35

absolutt nydelig!! ble helt forelsket jeg

Hanne

13.aug.2010 kl.14:24

Kjolen var fin, men knærne? Aiai, feil modell!

Myrull

13.aug.2010 kl.15:12

Helene da, du som er biolog og greier... Mener du ikke egentlig økologisk istedenfor organisk? Men ja, liker Leila Hafzi :)

Myrull

13.aug.2010 kl.15:21

Brudekjolene hennes koster forresten mellom 1800 og 6600 dollar.

Helene

15.aug.2010 kl.15:08

Oi, der dreit jeg meg, ser jeg. Bra observert, Myrull. Det skal selvsagt stå økologisk ("eco-friendly"). Vil ikke kalle meg biolog da. Har bare grunnfag og bittelitt til... ;)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits