Jentetur på hesteryggen

Helga som var har vært helt fantastisk! Jeg har vært på hyttetur med Kristin, Silje, Tone og Linda i Tydalen med en dagstur på hesteryggen på lørdagen! Rideturen ble arrangert av Patrusli gård, som driver med Islandshest! Det må være flere år siden sist jeg satt på en hest, så dette var herlig. Du får sett mye mer av fjellet når du rir. Været  var alldeles nydelig, og trivselen stor! Det er ganske mange bilder i dette innlegget, men det får dere bare tåle ;)

Jeg og Bleikur, hesten min for dagen.

Litt trangt i skogen!

På hesteryggen.


Linda og Silje koser seg med utendørs lunsj.

Linda hadde aldri sittet på en hest før, men her er all skepsis skjøvet til sides. Ser ikke ut som hun har gjort annet i hele sitt liv!


Kristin koste seg masse sammen med hesten Rit!


Lang lang rekke...


Tone på hesten Edda i forgrunnen.


Silje var heller ikke av de erfarne, men så knallbra ut på hestryggen.


Fjelltopp.


Linda har blitt virkelig varm i trøya, og både snakker og koser med hesten sin.


Jeg har fått nye venner!


Kristin er forelsket!


Tilbake på platten på hytta. Sliten, men rimelig fornøyd!


Daffing på verdens søteste hytte. Hytta tilhører familien til Kristin.


Chardonnay er godt!


Tone og Kristin daffer i sola.


På søndagen sov vi leeenge, før vi stekte oss pannekaker til frokost/lunsj/middag. Da de var spist, dro vi litt oppover i fjellet og badet i Geitbekken i stekende sol. Herlig! Her ligger jeg og Kristin og klamrer oss til berget. Vi måtte til slutt gi tapt.
 

Velvære!

Vi hadde det så fint i Tydalen at vi ikke var hjemme før kl. 21 på søndagskvelden. Denne helga kommer hele gjengen til å leve lenge på! Jeg storkoste meg hele tida. Tusen takk for turen, jenter!

2 kommentarer

Linda

10.aug.2010 kl.23:17

Denne helga lever vi lenge på ja. Takk for turen, den var topp! Er meget fornøyd med at jeg fikk med meg rideturen jeg og.

Kristin

11.aug.2010 kl.09:25

Takk for turen, Helene! :) Enig med Linda, denne helga lever vi lenge på. Kjempeartig. Gleder meg utrolig mye til neste år.

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits