Ukens syprosjekt: Pynting av Storåsfestivalen!

 Uka som gikk var preget av sying av vimpelrekker til Storåsfestivalen og opphenging av disse mellom trærne. Og selve festivalen, selvsagt! I tillegg hadde Ingrid og Stine med seg varer til Pryd sin stand på Storås. For vår del startet festivalen tirsdag kveld, da jeg, Stine og Ingrid kjørte utover til Meldal. Der traff vi Fride for litt planlegging, før turen gikk videre til Mostuggu. Der drakk vi vin og spilte Yatzy til sånn ca 02.00. (Det var da vi skjønte at vi faktisk skulle jobbe dagen etter, sånn at vi måtte sove). Det ble ei natt til i Mostuggu før vi flytta ned på familiecampen på Storås. Der var det stille og rolig for sånne som begynner å bli gamle ;) Marthe kom etter også, etter å ha blitt hindret av diverse uhell. Endelig var gjengen samlet! 

Her er litt bilder både fra hjemme og på Storås: 

Klippe, klippe, sa kjerringa! 

Slik ser vimpler ut på symaskina ;)


Systua på Storås. En ivrig frk. Riddervold til høyre der!

Man må se på vimpelrekkene når de er ferdige! 

Stine klipper...

...og Stine klatrer/ofrer helsa for Storåsfestivalen! Artig å se vimpelrekkene i trærne da! 


Stine og Fride henger opp vimpelrekker med lift. Litt tøft da! :D

 Lysrekker må også til! 

Tre fine og fornøyde jenter etter to og en halv dags pyntearbeid! Nå kan festen starte (Den hadde forsåvidt startet sånn delvis for vår del, da) Tusen takk for en knall festival, jenter! Det var dere som gjorde festivalen for min del! 


Gåte gikk på scenen med flammeshow og full pakke! Kjempebra konsert! Vi var sånn passe wasted og vrælte med! Etterpå ble det nachspiel i campingvogna til Rune i Soup (bandet), og jeg kom vaglende tilbake i teltet i 5-tida. Frk. Riddervold kom blid og fornøyd tilbake rundt 08.30. 

Folket koser seg med Gåte. 

På lørdag spilte Asiago på Loqal-scenen, og det lød herlig, dog scenen egentlig var for liten for dem! Bra levert, gutter! 

Puh! En hvil på den kule retro-soveposen til Besta måtte til utpå lørdagen. 


Lørdagskvelden satt vi slitne rundt bålet i velværesonen med Sivert Høyem i bakgrunnen. Både musikken og flammene varmet slitne og trøtte festivaldeltakere. Storåsfestivalen 2010 ble altså en suksess, og heldigvis blir det også festival neste år! HURRA! 

Det obligatoriske spørsmålet må selvsagt være med: Hva tror DU blir neste ukes syprosjekt? 

Natti-natt! 

3 kommentarer

LineogBjarte

03.aug.2010 kl.01:20

etter nyheten fra i dag.. Babyklær! Eller brudekjole :)

Heidi

03.aug.2010 kl.18:46

Ja, eller ballkjole til brudens søster! Enten det eller rumpetaske, tror jeg.

Kristin

03.aug.2010 kl.22:39

Ridebukse ;)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits