Ukens syprosjekt: Skjørt # 3

Jeg har herved tenkt å starte med føljetongen "Ukens syprosjekt". Det er godsaker på vei (og ikke bare skjørt!). Her er et skjørt jeg sydde til Heidi da hun fylte 25 år den 22. juli. 


Hvem trenger innpakkingspapir når man har sløyfebånd? Sparer miljøet gjør det også. Da vi var i et bryllup i fjor sommer hadde brudeparet på forhånd ønsket at gavene ikke skulle pakkes inn, nettopp av miljøhensyn. Ganske lurt egentlig. I alle fall til et bryllup, der man ikke pakker opp gavene selv en gang. Jublilanten har fått på seg skjørtet, og er lite fornøyd med at jeg forstyrrer kakespisingen men krav om fotografering. Tullejente! Skjørtet satt som støpt da! Brukte meg selv som mål, og lagde det bittelitt strammere, sånn at det skulle passe til Heidi. 


 Fikk lurt henne til å stå pent også :)

Hva tror DU blir neste syprosjekt? 

4 kommentarer

LineogBjarte

27.jul.2010 kl.00:56

Heidi e så tjukk!! :P Sy bejbikle :)

Ingrid Riddervold

27.jul.2010 kl.10:48

Smellfeit hu der ja!

Jeg gjetter vesker!

Kristin

27.jul.2010 kl.12:54

Gardiner til nyhuset.

Linda

29.jul.2010 kl.21:34

Så fiiint! Jeg likte ideen med å ikke pakke inn gaver. Det ble jo en fin pakke med sløyfebånd rundt. Jeg gjetter at neste syprosjekt er en duk til utebordet i hagen. Jeg så forresten en smart duk i et blad. Den hadde lommer i hjørnene hvor man kunne putte steiner for å holde duken på plass så den ikke blåser bort. En artig variant isteden for slike klyper med vekt i som man pleier å henge på duken.

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits