Musefangeren fra Malvik

Sinus er på ferie i Mostuggu i Meldal (familiens feriested), og koser seg glugg ihjel. Her om dagen hadde jeg, Hilde og Kjetil makaber underjoldning til frokosten, som ble spist ute i finværet. Pus lekte seg med en spissmus, skulle det vise seg. Den stakkars musa hadde ikke en sjanse, men Sinus måtte selvsagt plage den i en halvtime. Da han endelig var ferdig hørte vi et beskjedent "mjau!", og vi skjønte at her var det bare å la rosen strømme på. 

En relativt fornøyd pus passer på byttet sitt. Hans aller først musefangst!


Jepp. Den er dau. Ingen tvil. 


 En time senere: "Er det heeeeelt sikkert at den er død? Den ligger med buken opp, men hvis jeg pirker bittelitt borti springer den kanskje likevel?" Vel, det er jo lov å håpe. Ingen kan vel si at min katt er den smarteste i alle fall. 

Én kommentar

Ingrid Riddervold

20.jul.2010 kl.00:15

Haha!

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits