Glimt fra nyhuset

Nå har jeg og Karl Yngve endelig flyttet inn i nyleiligheten vår. Det er kjempefint, og vi trives allerede, til tross for at det fortsatt er en del kasser rundt om kring. Vi har fått masse god hjelp fra tanter og onkler, mor og bestemor, og ikke minst pappa. Han kommer og "MacGyverer" når det trengs. "Rør som lekker, sier du? Dør som ikke vil lukkes?" Pappa fikser biffen! 


I dag har vi kjøpt oss ny postkasse! Jeg er en smule fornøyd, som dere ser! Å henge den opp var et annet kapittel. Det er ikke så lett å bore i betong som man skulle tro! Satser på at postkassa henger foran huset i morgen tidlig før det bærer av gårde for å vaske ut av den gamle leiligheten. Søstra mi, Heidi, har vært på besøk allerede, og underholdt en pus som ikke helt skjønner hva som foregår.Heidi og Sinus i samtale. I ettermiddag har Sinus fått være ute, og har hoppet lystig omkring i nabolaget. Det var ikke helt lett å få ham inn igjen, for å si det sånn. Sofaen er kommet på plass, og er allerede inntatt av Heidi, og mine søskenbarn Vegard og Toril.Et lite glimt av badet. Heidi og Sinus lurer seg med på alle bildene mine! Kveldsstemning i stua med innflyttingsgave fra mamma. De lyser så fint! :) Vi koser oss altså masse i det nye huset. Fortsettelse følger! 

3 kommentarer

LineogBjarte

08.jul.2010 kl.11:59

nice! I like!

Kristin

08.jul.2010 kl.15:49

Nice! Gleder meg enormt til det blir min tur i oktober.

Tantilde

20.jul.2010 kl.22:03

Ja, blir spennende å se på det nye huset! Ellers mange flotte bilder- rakk ikke å kikke over alle bildene, men det virker på meg som om det var skuffende få bilder av meg der?!? Vel, vel...

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits