Sankthansaften i Meldal

Nå er jeg hjemme i Trondheim for en liten "pause" fra jobb, før jeg skal til pers i morra klokka to igjen. Jeg liker jobben veldig godt. Brukerne er kjempesøte, og vaktene jeg har hatt alene har gått kjempebra! 

Ellers har vi kost oss i Mostuggu, både Besta, Bestefar, John, Julie og jeg. Det er mye kosligere enn om jeg skulle sovet der alene. Her kommer noen stemningsbilder fra St. Hans, den eneste kvelden med fint vær i det siste. Skulle bare mangle! 

Besta pynter alltid så fint med blomster om sommeren. 

Julie har lært meg å gjøre "stiften". Ikke verst! Her er hun opp ned, i en kjole hun har arvet av meg fordi jeg ikke gikk inn i den  lenger. Kanskje jeg må sy en som er litt større?
Julie har stilen. 

Gummikvinnen. 

Én kommentar

fashiondesign

26.jun.2010 kl.19:21

Kul blogggg:)

Skriv en ny kommentar

Helene R

Helene R

28, Trondheim

En trøndersk husfrue i California. Jeg elsker femtitalls pinup-stil, sterke farger og selvsagt mannen, Karl Yngve! Jeg blogger om eventyr i Amerika, bryllup, fotografi, fjas og hverdagsliv. Bloggen kan til tider ha litt narsissistiske tendenser, men har ikke alle blogger egentlig det? Kos dere på siden min og legg gjerne igjen en kommentar eller to. Da blir jeg glad!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits