Tidenes avslutning!

I går var det avslutningsseremoni og fest for kullet mitt på fysioterapiutdanninga, FT-07. Dagen starta med at vi i gruppe 9 spiste en koselig frokost hos Ingrid, før vi dro til skolen kl 12. Der var det seremoni med tale fra bl.a dekan Hans Jørgen Leksen. Pirum kom også innom. Det er alltid stas. Alle var pyntet i finstasen. Også stas :) Bildene er tatt med min ringe mobiltelefon, så bær over med litt kornete kvalitet! Martha og Jan Harry sang Idas sommervise for oss. Kjempefint var det! 


Festen var på Lian restaurant. Her har folket fått seg velkomstdrink nede på trikkestasjonen. Stemningen er stigende! 


Sommerkledte jenter venter på middag. Den var kjempegod, og desserten var fantastisk! Vi fikk sjokolademousse med bringebær, jordbær, peppermynte og div. annet oppi. Mmmh! Underveis var det underholdning av forskjellig slag, bla. tidenes tale med "studietiden på fem minutt"!


Marit og Kristin har fått vin :)


Pynta oss vi da! 


Stemning! 


Det ble selvsagt dans. Fysiofest uten swing er jo helt utenkelig! Avslutningskommitéen hadde leid inn to kjempeflinke karer til å synge og spille gitar! 


Herlig kveldsstemning på terrassen litt utpå kvelden. 


Kathrine tar imot musikkønsker. Hun og Jan Harry dro ned til byen i taxi for å hente instrumenter og utstyr, og sannelig ble det liv! Rømmen har gjort dette før, tror jeg ;) Hun spilte lenge og vel, mens vi danset og sang, og plutselig var klokka 3 og vi måtte gå. Kvelden var så alt for ung for denslags enda, mente flere. Dermed bars det ned til Terje og Nina på Breidablikk. De stilte med både hus og vin til folket, og det ble mer og mer go'stemning utover. Rømmen og gitaren ble med, og allsangen fortsatte inn i de sene nattetimer. Klokka ble vel fem - halv seks før jeg ble med en taxi til hjemlige trakter, selv om jeg egentlig ikke ville hjem i det hele tatt. Fornuften seiret visst.


Ha dæ vækk, ditt spøkels! Vel hjemme med forsøkt fjernet sminke, nugattiskive, og et glis jeg ikke fikk tørket av før lenge utpå dagen derpå.

Tusen takk en kjempefest, FT-07! Og ikke minst, takk for tre fantastiske år! Jeg kommer til å savne dere! Ønsker alle lykke til videre i livet, og så må dere huske å kose dere masse! 


2 kommentarer

Anneli

15.jun.2010 kl.12:22

Så fin blogg du har, Helene! :) Æ kjæm nok te å gløtt innom med jevne mellomrom. Ha ein fin sommer! :D

Tonje Kristine

11.jul.2010 kl.19:41

Kjæmpebra oppsummering av en super kveld:) Go sommer Helene:)

Skriv en ny kommentar

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

28, Trondheim

Jeg er en nyutdannet fysioterapeut fra Trondheim. Jeg er nygift med Karl Yngve, og sammen har vi katten Sinus, som for tiden er utplassert hos snille fosterforeldre på Møre. Vi har nettopp flyttet til USA, nærmere bestemt byen Irvine som ligger i Orange County like sør for Los Angeles. Vi skal bo her i nesten et år, og det blir nok en del blogging om våre opplevelser her. Legg gjerne igjen kommentarer på bloggen, det er så koselig!

bloglovin bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits